Se video fra Cardi B og Offsets overdådige jul

Se video fra Cardi B og Offsets overdådige jul
Offset og Cardi B. (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Offset og Cardi B danner ikke par længere, men alligevel fejrede de i år jul sammen.

Det gjorde de blandt andet af hensyn til deres to børn, den femårige datter Kulture og den toårige søn Wave. Cardi og Offset har delt videoer fra festlighederne, hvor vi ser overdådige dekorationer og en solid dosis gaveregn.

I Cardi B’s video ser vi, at hvert barn har sit eget dedikerede juletræ, foruden at familien har et fælles juletræ ved trappeentreen. Kulture har fået et lyserødt ‘Hello Kitty’-juletræ, og Wave har et blåt ‘Baby Shark’-juletræ.

Huset er spækket med gaver, og i Offsets video får vi lov til at se nogle af dem blive åbnet. Hele den udvidede familie er øjensynligt forbi, men højdepunktet er at se Kulture få stablet en respektabel sneaker-samling på benene gennem årets julegavehøst.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af