Selena Gomez kommenterer datingrygter om Benny Blanco: »Vi har datet i seks måneder, baby«

Selena Gomez kommenterer datingrygter om Benny Blanco: »Vi har datet i seks måneder, baby«
Selena Gomez. (Foto: PR)

Den seneste tid har der floreret rygter om, at Selena Gomez skulle være i et forhold med den amerikanske producerstjerne Benny Blanco. Nu har popstjernen svaret på sniksnakken.

På et Instagram-opslag, der omhandler rygterne, adresserer Selena Gomez spekulationerne i en række kommentarer, og lader også til at bekræfte, at hun er i et forhold med Benny Blanco. Hvis altså ikke hun troller.

»Han er mit absolut alt i mit hjerte«, skriver hun blandt andet om Benny Blanco i en kommentar.

Gomez svarer også på kritiske kommentarer, der blandt andet langer ud efter Benny Blancos udseende og status.

»Jeg forstår ikke: Hvis I rent faktisk holder af mig, så er jeg lykkeligst sådan her. Hvis I ikke gør det, er I velkomne til at sige, hvad I vil. Men jeg vil aldrig tillade jeres ord at styre mit liv. Nogensinde. Jeg er færdig«, lyder det blandt andet fra Selena Gomez som respons.

Selena Gomez. (Foto: PR)

Til en anden person, der spørger, hvorfor hun går i rette med de kritiske reaktioner fra folk, svarer Selena Gomez:

»Jeg er ikke sur. Vi har datet i seks måneder, baby. Jeg vil altid forsvare mine venner, familie og fans til den dag, jeg dør«.

Selena Gomez har efterfølgende også postet en Instagram Story, der tilsyneladende viser et billede af hende og Benny Blanco.

Benny Blanco har været med til at producere Selena Gomez seneste sangudgivelse, ‘Single Soon’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af