Taylor Swift er kåret til årets person i 2023

Taylor Swift er kåret til årets person i 2023
Taylor Swift på sin 'Eras'-turné. (Foto: Hector Vivas/TAS23/Getty Images for TAS Rights Management)

Taylor Swift dominerede den globale underholdningsindustri i 2023. Det har nu udmøntet sig i, at magasinet Time har givet deres traditionsrige »Person of the Year«-kåring til hende. Det skriver Pitchfork.

»I en splittet verden, hvor for mange institutioner slår fejl, har Taylor Swift fundet en måde at transcendere grænser og være en lyskilde. Ingen andre på planeten i dag kan røre så mange mennesker så godt«, skriver Time blandt andet som begrundelse for kåringen.

»Hendes popularitet er vokset over årtier, men dette er året, hvor Swift, 33, opnåede en slags kernefusion – ved at skyde kunst og forretning sammen for at udløse en energi af historisk kraft«.

I 2023 udgav popstjernen to genindspilninger af albummene ‘Speak Now’ og ‘1989’, som var med til at gøre hende til årets mest streamede artist på Spotify.

Derudover rejste hun verden rundt fra marts til november med den storsælgende ‘Eras’-turné – som desuden blev foreviget i koncertfilmen ‘Taylor Swift: The Eras Tour’, der også blev en stor succes i biograferne.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af