Taylor Swift var iklædt fuldt sølv, da hun gæstede premieren på Beyoncés nye koncertfilm – se billedet

Taylor Swift var iklædt fuldt sølv, da hun gæstede premieren på Beyoncés nye koncertfilm – se billedet
Taylor Swift på sin 'Eras'-turné. (Foto: John Shearer/TAS23/Getty Images for TAS Rights Management)

Beyoncé havde i går aftes premiere på koncertfilmen til hendes ‘Renaissance’-turné, og foruden popstjernen selv dukkede en række andre berømtheder op til eventet.

Nok den mest bemærkelsesværdige gæst til visningen i London var ingen ringere end Taylor Swift, der på en række billeder ses i en lang, sølvfarvet Balmain-kjole.

Beyoncé har tidligere bedt sine fans om at tage »fabelagtigt sølvfarvet tøj« på til hendes ‘Renaissance’-koncerter, og Taylor Swift må i den grad siges at have fulgt dresscoden.

Taylor Swift til premiere på ‘Rennaisance: A Film By Beyoncé’. (Foto: Kevin Mazur/WireImage for Parkwood)

Swift er selv aktuel med koncertfilmen ‘Taylor Swift: The Eras Tour’, der havde premiere tilbage i oktober i Los Angeles. Dengang dukkede Beyoncé ligeledes op til visningen.

»Hun har været et ledende lys i hele min karriere, og det faktum, at hun dukkede op i aften, er som en ægte fairytale«, skrev Swift i den forbindelse på Instagram.

Beyoncé selv dukkede op til eventet i London med platinfarvet hår. Noget som delte vandene, da hun først viste det frem til forpremieren i Beverly Hills i sidste uge.

Taylor Swifts koncertfilm blev vist i danske biografer i efteråret, og Beyoncés koncertfilm, ‘Renaissance: A Film by Beyoncé’, har premiere i dag.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af