The 1975-frontmand Matty Healy teaser for nyt album: »Jeg føler den«

The 1975-frontmand Matty Healy teaser for nyt album: »Jeg føler den«
The 1975-forsanger Matty Healy på NorthSide i år. (Foto: Daniel Reumert/Soundvenue)

Til foråret får The 1975 travlt med at spille koncerter, da de tager på en stor verdensturné, som også kommer forbi Danmark. Over julen holder bandet imidlertid pause fra tour-livet, og det har øjensynligt givet den farverige forsanger Matty Healy tid til at arbejde på ny musik.

NME skriver således, at Healy har teaset for et kommende album i en håndfuld Instagram-stories.

27. december delte The 1975-frontmanden en story med et velkendt meme fra ‘Glee’ med skuespiller Jane Lynch. Her rettede han i teksten, så der stod: »I am gonna make an album that is so good«. Ved siden af memet skrev han: »Jeg føler den«.

De næste stories indeholdt screenshots fra Matty Healys computer. Billeder af en række lydfiler med titler som »New Recording 25« og »Nice riff for sample« indikerer, at han rigtignok arbejder på ny musik.

Om det så er musik til The 1975 eller et soloprojekt – eller noget helt tredje – må tiden vise.

Se Healys stories herunder.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af