Rage Against the Machine kommer ikke til at spille live igen

Rage Against the Machine kommer ikke til at spille live igen
Rage Against the Machine. (Foto: Tim Mosenfelder/Getty Images)

Rage Against the Machine kommer ikke til at turnere eller spille live igen.

Sådan lyder det i et nyt Instagram-opslag fra trommeslager Brad Wilk, der natten til torsdag kunne afsløre, at der altså ikke kommer nye datoer for rap-metal-gruppens aflyste reunion-turné.

»Jeg ved, at mange menneske venter på, at vi annoncerer nye datoer for alle de aflyste RATM-shows. Jeg vil ikke narre jer eller mig selv længere«, begynder Wilkin sit opslag.

»Så selvom der har været snak om, at det måske sker i fremtiden … så vil jeg fortælle jer, at RATM (Tim, Zach, Tom og jeg) ikke kommer til at turnere eller spille live igen. Undskyld til de af jer, der har ventet på, det ville ske. Jeg ville ønske, det gjorde«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Rage Against the Machine annoncerede tilbage i 2020 en stor reunion-turné, der blandt skulle have bragt dem forbi Europa. Grundet coronaen måtte bandet imidlertid udskyde koncerterne til først 2021 og sidenhen 2022.

Da turnéen endelig kom i gang, overrev frontmand Zach de la Rocha sin akillessene, hvorfor de efterfølgende koncerter endnu engang måtte droppes. Nu ser det dog ud til, at reunion-turnéen er helt afblæst.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af