Rage Againts the Machine annoncerer verdensturné – kommer til Europa (endnu ikke Danmark…)

Rage Againts the Machine annoncerer verdensturné – kommer til Europa (endnu ikke Danmark…)
Tim Commerford og Zack de la Rocha fra Rage Against the Machine i koncert. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Det startede med en håndfuld koncerter, men nu har Rage Against the Machine for alvor meldt deres comeback med en omfattende verdensturné. Der – indtil videre, desværre – ikke indeholder en dato i Danmark.

‘Public Service Announcement Tour’ strækker sig over 40 koncerter, og Run the Jewels er med som support.

Langt størstedelen af turneen foregår i USA, og Rage spiller altså i staterne helt fra marts og frem til 10-11. august, hvor der er planlagt to koncerter i New Yorks Madison Square Garden.

Herefter går turen til Europa, og bandets første koncert herovre er 28. august på Leeds Festival i England. Herefter følger seks koncerter i England (Reading Festival), Frankrig, Irland, Tyskland, Tjekkiet og Polen.

Koncerterne i Europa er en blanding af festivaler og arenashows, men med ovenstående datoer i baghovedet er det danske festivallandskab jo mere eller mindre udelukket. Vi krydser fingre for, at der bliver tilføjet et dansk arenashow til kalenderen på et senere tidspunkt.

Se den fulde turnéplan hos Rolling Stone HER.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af