Rage Against the Machine genopstår med turné i 2020

Rage Against the Machine genopstår med turné i 2020
Tim Commerford og Zack de la Rocha fra Rage Against the Machine i koncert. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Næste år genopstår den amerikanske rap-metal-gruppe Rage Against the Machine med en koncertrække i USA. Bandet, der har holdt pause siden 2011, skal blandt andet spille som hovednavn på Coachella.

Der er indtil videre kun offentliggjort fem koncerter, der alle sammen finder sted omkring den sydvestlige grænse til Mexico. Mange har allerede tolket gruppens genforening som en slet skjult protest mod Donald Trump, der som bekendt stiller op til genvalg til næste år.

Ifølge mediet Consequence of Sound, der har været i kontakt med en række kilder tæt på bandet, vil der blive offentliggjort flere koncerter udover disse fem. Det åbner en lille kattelem for, at Roskilde Festival måske kan bringe gruppen til Danmark. Rage Against the Machine har været et af festivalens største publikumsønsker i mange år, mens ‘Killing In the Name’ årligt kører i heftig rotationer på campingarealet. Bandets sidste koncert i Danmark var netop på Roskilde Festival i 1996.

Rage Against the Machine spillede i første omgang sammen fra 1991-2000, hvorefter de blev gendannet i 2007-2011. I 2016 grundlagde guitarist Tom Morello, trommeslager Brad Wilk og bassist Tim Commerford bandet Prophets of Rage, der også bestod af Public Enemy-rapperen Chuck D og Cypress Hill-rapperen B-Real.

Læs også: Hør ugens 10 bedste nye sange – 16-årigt talent og genbrug af ikonisk hiphopsample

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af