‘Saturday Night Live’ genopliver ‘Pimp My Ride’ i ny sketch med Jacob Elordi og Xzibit

‘Saturday Night Live’ genopliver ‘Pimp My Ride’ i ny sketch med Jacob Elordi og Xzibit
Xzibit i 2004. (Foto: Ray Mickshaw/WireImage)

Tilbage i 00’erne dukkede rapperen Xzibit op hos forskellige folk for at give deres udkørte biler et spektakulært makeover i MTV-programmet ‘Pimp My Ride’. Det format bliver der taget tykt pis på i en ny ‘Saturday Night Live’-sketch.

Her spiller Jacob Elordi en rengøringsmand ved navn Sergei, der mod sin vilje får omdannet sin bil til en karikeret rengørings-supermaskine. Passagersiddepladserne bliver til hans rædsel blandt andet taget ud af bilen til fordel for en rengøringsstation, og sidespejlene erstattet med DVD-afspillere.

Den originale ‘Pimp My Ride’-vært, Xzibit, dukker også op i sketchen via videoopkald, men nægter at have noget med det hele at gøre, og anbefaler Sergei ikke at køre bilen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Jacob Elordi var vært på weekendens ‘Saturday Night Live’, hvor han blandt andet stjal showet i en ‘Bachelorette’-sketch.

‘Pimp My Ride’-sketchen var ikke med i det oprindelige program, men er nu blevet uploadet på YouTube af ‘Saturday Night Live’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af