Dua Lipa har lavet en sang om dårlige dates – se musikvideoen til ‘Training Season’

Dua Lipa har lavet en sang om dårlige dates – se musikvideoen til ‘Training Season’
Dua Lipa. (Foto: Tyrone Lebon)

Mens vi venter på, at Dua Lipa annoncerer en udgivelsesdato til sit kommende tredje album, har popstjernen udgivet sin første single i år med tilhørende musikvideo.

‘Training Season’ hedder den nye sang, som Dua Lipa ifølge Pitchfork har skrevet sammen med Kevin Parker fra Tame Impala, Caroline Ailin, Tobias Jesso Jr. og Danny L Harle. Den kommer efter førstesinglen ‘Houdini’.

Sangen handler om at være træt af dårlige dates, der ikke behandler én ordentligt. Meget passende sidder Dua Lipa på en café omgivet af en masse mænd i musikvideoen, der er instrueret af Vincent Haycock.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Jeg havde været på en række dårlige dates, og den sidste var dråben. Næste morgen ankom jeg til studiet, hvor Caroline og Tobias (Ailin og Jessor Jr., red.) og spurgte mig, hvordan det hele gik, og jeg erklærede straks ‘TRÆNINGSSÆSONEN ER OVRE’, og ligesom de bedste ‘dagen efter’-debriefs med dine kammerater, fik vi en masse grin, og det blev hurtigt til noget derfra«, fortæller Dua Lipa i en pressemeddelse om den nye sang.

»Og selvom det tydeligvis handler om den følelse, når du bare er helt færdig med at fortælle folk… specifikt mænd i dette tilfælde, hvordan man dater dig rigtigt, så handler det også om, at min træningssæson er slut, og at jeg vokser med hver oplevelse. Jeg har aldrig følt mig mere selvsikker, klar eller bemyndiget«, fortsætter Lipa.

»Og selvom det kan være, at træningssæsonen aldrig er forbi for nogen af os, begynder man at se skønheden i at finde personen at opleve det med. Man holder op med at lede efter praktikanterne og bliver mere interesseret i at have nogen, hvor du er, og nogen at vokse med«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af