Nick Cave and the Bad Seeds kommer til Danmark

Nick Cave and the Bad Seeds kommer til Danmark
Nick Cave and the Bad Seeds. (Foto: Megan Cullen)

I sidste uge annoncerede Nick Cave and the Bad Seeds et nyt album ved navn ‘Wild God’, og senere i år kan det nye album opleves i Danmark.

Bandet har nemlig netop annonceret, at de til efteråret tager på en længere turné i Europa og Storbritannien, hvilket blandt andet bringer dem forbi Royal Arena i København den 5. oktober.

Ifølge en pressemeddelelse vil bandet på den såkaldte ‘The Wild God’-turné spille både nyt materiale og sange fra deres omfattende bagkatalog. I Royal Arena står det britiske postpunk-band Dry Cleaning for opvarmningen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Koncerten markerer Nick Cave and the Bad Seeds’ første koncert på dansk grund siden 2022, hvor de lagde vejen forbi årets NorthSide.

»Det blev startskuddet til en stribe højenergiske rocknumre, der så Cave fare rundt på scenen og vride sig, som var han besat. Det er på ingen måde til at se, at manden er 64 år gammel«, skrev vi blandt andet om koncerten.

Albummet ‘Wild God’ udkommer den 30. august, og billetsalget til koncerten i Royal Arena starter fredag den 22. marts kl. 10.00.

Nick Cave and the Bad Seeds (AU)
5. oktober
Royal Arena
Billetpris: 690-890 kr.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af