Dua Lipa lægger an til sit nye album med drilsk tredjesingle – se musikvideoen til ‘Illusion’

Dua Lipa lægger an til sit nye album med drilsk tredjesingle – se musikvideoen til ‘Illusion’
Dua Lipa i 'Illusion'-videoen. (Foto: PR)

Inden længe lander Dua Lipas imødeste tredje studiealbum ‘Radical Optimism’. Som optakt har den britiske popstjerne netop smidt singlen ‘Illusion’ sammen med en musikvideo, skriver NME.

I den solbeskinnede, pastelfarvede video optræder Dua Lipa i selskab af en masse dansere omkring en udendørs badeanstalt. De velkoreograferede dansetrin udspiller sig både på trapper, på udspringsplatforme og i en stor swimmingpool. I baggrunden har man udsigt til Barcelona.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I en pressemeddelelse forklarer Dua Lipa, at ‘Illusion’ var det første nummer, hun skrev til albummet sammen med sangskriverkollegaerne Kevin Parker, Caroline Ailin, Danny L. Harle og Tobias Jesso Jr.

»Den handler om at vide, hvad man roder dig selv ud i, men at blive alligevel for sjovs skyld. De er selv joken, det er morskaben ved at lege med nogen i deres eget spil, for i sidste ende vil du ikke falde for en illusion«, siger Lipa.

‘Illusion’ følger op på singlerne ‘Houdini‘ og ‘Training Season‘. Alle vil være at finde på albummet ‘Radical Optimism’, der udkommer 3. maj.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af