Lauryn Hill besøger Heartland Festival til sommer

Lauryn Hill besøger Heartland Festival til sommer
Lauryn Hill. (Foto: Mariano Regidor/Redferns)

Tidligere på ugen annoncerede Heartland hele 14 navne – inklusive det legendariske discoband Chic omkring ikonet Nile Rodgers – men nu er den fynske festival allerede klar med endnu et stort navn til årets musikprogram.

Heartland Festival har netop annonceret, at Lauryn Hill besøger festivalen til sommer. Den amerikanske stjerne tager også Fugees-makkeren Wyclef Jean og YG Marley med.

Ifølge en pressemeddelelse fra Heartland Festival markerer koncerten første gang i 20 år, at Fugees-medlemmerne Lauryn Hill og Wyclef Jean står på en europæisk scene sammen.

»Det er et kæmpe scoop for os, at Ms. Lauryn Hill og Wyclef Jean har sagt ja til at sammensætte en unik og eksklusiv koncert for vores publikum på dette års Heartland. For en generation er Fugees’ ‘The Score’ og Lauryn Hills ‘The Miseducation of Lauryn Hill’ to af de vigtigste og mest banebrydende album fra slut-90’erne, og med mere end 42 millioner solgte album er de uomtvistelige milepæle i den moderne musikhistorie«, udtaler direktør og musikchef for Heartland Festival, Ulrik Ørum-Petersen, via førnævnte pressemeddelelse.

Heartland Festival 2024 finder sted ved Egeskov Slot fra den 13.-15. juni. Billetsalget er begyndt.

Med dagens offentliggørelse tæller musikprogrammet 30 navne. Heartland Festival lover, at resten af de i alt 50 musiknavne vil blive offentliggjort i løbet af de kommende uger og måneder.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af