Taylor Swift kanaliserer ‘Poor Things’ i musikvideoen til ‘Fortnight’ – se den her

Taylor Swift kanaliserer ‘Poor Things’ i musikvideoen til ‘Fortnight’ – se den her
Taylor Swift i musikvideoen til 'Fortnight'. (Foto: Screenshot)

I går udgav Taylor Swift sit imødesete dobbeltalbum ‘The Tortured Poets Department’, som Soundvenues Kjartan F. Stolberg har delt sit førstehåndsindtryk af.

En anmeldelse lander på den anden side af weekenden.

I mellemtiden kan man se den første musikvideo i form af albummets åbner ‘Fortnight’ med Post Malone som featuring. Og den er mildest talt interessant!

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Musikvideoen er skrevet og instrueret af Swift selv, mens den mexikanske filmfotograf Rodrigo Prieto, der har arbejdet sammen med Martin Scorsese og Alejandro González Iñárritu, står for de storslåede billeder.

Man bider hurtigt mærke i den flotte sort/hvid fotografering og det særprægede production design, som trækker tråde til tysk ekspressionisme a la ‘Doktor Caligaris Kabinet’ samt Frankenstein-myten a la Yorgos Lanthimos’ ‘Poor Things’.

Nå ja, og så er der lige cameos af ingen andre end Ethan Hawke og Josh Charles, der bekendt medvirkede i 80’er klassikeren ‘Dead Poets Society’, som albumtitlen angiveligt refererer til.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af