Både Beyoncé og ‘Hot Ones’ stod for skud, da Maya Rudolph var vært for ‘Saturday Night Live’

Både Beyoncé og ‘Hot Ones’ stod for skud, da Maya Rudolph var vært for ‘Saturday Night Live’
Maya Rudolph i 'Saturday Night Live'. (Foto: PR)

I ugens udgave af ‘Saturday Night Live’ var skuespiller og komiker Maya Rudolph gæsteværten, der vanen tro skulle medvirke i en række forskellige sketches.

Hun gestaltede blandt andet selveste Beyoncé i en sketch, hvor popstjernen var på besøg hos ‘Hot Ones’ – det populære interviewprogram, hvor kendte mennesker svarer på spørgsmål, mens de spiser afsindigt stærkt krydrede kyllingevinger.

Det er anden gang, Maya Rudolph spiller Beyoncé som ‘Hot Ones’-gæst i ‘Saturday Night Live’. Hun gjorde det også for tre år siden.

I gårsdagens sketch var Rudolph selvfølgelig klædt i cowboyhat samt den blå-hvide dragt fra coveret til Beyoncés seneste album, ‘Cowboy Carter’. Over for hende sad en skaldet Mikey Day som værten Sean Evans.

»Giddy up, let’s go«, lyder det først fra Beyoncé, som er klar på at tage revance efter at have kæmpet med de stærke kyllingevinger under sit sidste besøg.

Snart efter går det dog helt galt. Først får chilisovsen hende til at blive skeløjet, senere indtager hun fugtighedscreme i ren desperation.

Se sketchen herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af