Beyoncé blev mobbet som barn, fortæller hendes mor

Beyoncé blev mobbet som barn, fortæller hendes mor
Beyoncé. (Foto: Blair Caldwell)

Det er svært at forestille sig, at verdensstjernen Beyoncé skulle have været genert, men det var hun faktisk som barn. Det fortæller hendes mor, Tina Knowles, i et kort videointerview med Vogue, skriver Complex.

I videoen bliver Knowles spurgt om sine yndlingsminder om døtrene Beyoncé og Solange, fra da de var børn.

»Beyoncé, hun var meget genert, og hun blev mobbet en smule«, fortæller moren.

»Men den dag, hun stod op for nogen – hun stod ikke op for sig selv, hun stod hun op for andre. Jeg bliver følelsesladet af at tale om det … jeg var bare … jeg kunne ikke have været mere stolt af hende«.

Så kommer turen til lillesøster Solange. »Hun gik kun i omkring femte klasse, og hun var ude for at indsamle underskrifter. Så hun har altid været aktivist, fortæller Knowles.

Slutteligt fortæller hun om Beyoncés Destiny’s Child-kollega Kelly Rowland, som hun betragter som én af sine »tre piger«, selvom hun ikke er Rowlands biologiske mor.

»Kelly var altid det her barn, der bare prøvede at beskytte alle«, siger Knowles. »Jeg har et minde om hende sammen med sin bedste veninde Barbara, at hun var en mægler og bare den her lille fredsstifter«.

Se videointerviewet med Tina Knowles herunder.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af