Hvad er det bedste album nogensinde? Her er Apple Musics bud på top 100

Hvad er det bedste album nogensinde? Her er Apple Musics bud på top 100
Lauryn Hill. (Foto: Mariano Regidor/Redferns)

Det er en umanerligt svær opgave at udpege det bedste musikalbum nogensinde, men Apple Music har alligevel taget udfordringen op. Det skriver Entertainment Weekly.

Faktisk nøjes streamingtjenesten ikke kun med at udvælge førstepladsen. De har lavet en hel liste over de 100 bedste album i historien med en jury bestående af Apple Musics eksperter samt »en udvalgt gruppe« af artister, sangskrivere, producere og branchefolk.

Førstepladsen af Apple Musics top 100 går således Lauryn Hills ‘The Miseducation of Lauryn Hill’ fra 1998 – hiphop- og r’n’b-legendens første og hidtil eneste soloalbum.

Michael Jackson og The Beatles indtager anden- og tredjepladsen med henholdsvis ‘Thriller’ fra 1982 og ‘Abbey Road’ fra 1969. Prince har fjerdepladsen med ‘Purple Rain’ fra 1984, mens femtepladsen går til en nyere udgivelse, nemlig Frank Oceans ‘Blonde’ fra 2016.

Resten af top-20 går til folk som Stevie Wonder, Kendrick Lamar, Amy Winehouse, Nirvana, Beyoncé, Jay-Z, Adele, Dr. Dre, Taylor Swift og Radiohead.

Se hele Apple Musics rangerede liste i deres Instagram-opslag herunder.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af