Spanske Morad aflyser NorthSide-optræden – erstatning på vej

Spanske Morad aflyser NorthSide-optræden – erstatning på vej
Morad. (Foto: PR)

Vi kommer alligevel ikke til at kunne se MoradNorthSide i år, skriver festivalen på Facebook.

Det skyldes, at den spanske rapstjerne i sidste måned blev arresteret og dømt for at have begået uansvarlig kørsel i trafikken i 2022. Det rapporterede blandt andre Billboard via spanske nyhedsmedier.

Hans fængselsdom varer seks måneder, og han er derfor også nødt til at aflyse den turné, der blandt andet ville have fået ham forbi festivalen NorthSide i Århus til juni.

NorthSide skriver på Facebook, at det oprindeligt så ud til, at Morads prøveløsladelse ville have muliggjort hans NorthSide-optræden, men at rapperens team netop har kontaktet dem og skrevet, at det ikke kan lade sig gøre alligevel.

»Vi er kede af at skulle bringe jer denne nyhed, men efter meget konsultation med vores advokater og juridiske rådgivere, er det blevet tydeligt, at vi ikke kan garantere kunstnerens optræden på NorthSide lørdag den 8. juni, og vi har besluttet, at det bedste er at aflyse showet«, skriver Morads team ifølge NorthSide.

Festivalen skriver desuden, at deres bookere arbejder på at finde en erstatning. Og ellers kan man jo bare se engelske Jehnny Beth, der alligevel skulle spille samtidig med Morad.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af