Donald Trump: »Det overrasker mig, at Taylor Swift kan være succesfuld som liberal«

Donald Trump: »Det overrasker mig, at Taylor Swift kan være succesfuld som liberal«
Donald Trump. (Foto: Gage Skidmore)

Ramin Setoodeh er til daglig redaktør på Variety, men 18. juni udgiver han bogen ‘Apprentice in Wonderland: How Donald Trump and Mark Burnett Took America Through the Looking Glass’. I den forbindelse har han interviewet Donald Trump om Taylor Swift.

Variety har fået lov til at bringe nogle udpluk fra samtalen, der fandt sted i november 2023, og efter lige at sige »hun har stor stjernekvalitet« efterfulgt af »det har hun virkelig«, er det første, Trump har at sige, at Swift er smuk.

»Jeg synes, hun er smuk – meget smuk! Jeg finder hende meget smuk. Jeg tror, hun er liberal. Hun kan sikkert ikke lide Trump. Jeg hører, at hun er meget talentfuld«, siger den tidligere præsident i interviewet og fortsætter: »Jeg synes, hun er meget smuk, faktisk – ualmindeligt smuk!«

Så fik vi vist på plads, at Trump synes, Swift er smuk. Men hvad synes han om hende politisk? Popstjernen har jo tidligere anbefalet sine fans at stemme på Joe Biden, Trumps modstander til både det seneste og det kommende præsidentvalg.

»Er hun liberal, eller er det bare noget, hun lader som om?« spørger præsidentkandidaten. »Hun er rent faktisk liberal? Det er ikke bare noget, hun lader som om? Det overrasker mig, at en countrystjerne kan være succesfuld som liberal«.

Setoodeh påpegede efter denne udtalelse, at Swift altså ikke har lavet countrymusik i over et årti, hvortil Trump skiftede emne til en anden stjerne: »Garth Brooks er liberal. Forklar det! Hvordan sker det?«

Variety rapporterer, at Setoodehs bog derudover vil indeholde Trumps tanker om skikkelser som Kim Kardashian, Geraldo Rivera, Martha Stewart og Arnold Schwarzenegger. Men man må vente til bogen udkommer i næste uge, før man kan læse hans tanker om dem.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af