Heartland annoncerer Justin Timberlake som første hovednavn til 2025

Heartland annoncerer Justin Timberlake som første hovednavn til 2025
Justin Timberlake. (Foto: Charlotte Rutherford)

I sidste uge spillede han to gange i Royal Arena, og nu har Justin Timberlake fået endnu en dansk koncert i kalenderen.

Heartland har nemlig annonceret den amerikanske musiker og skuespiller som det første hovednavn til næste års program. Helt præcist rammer Timberlake den fynske festival lørdag den 14. juni 2025.

Koncerten markerer Timberlakes første danske festivaloptræden og bliver desuden hans første danske koncert udenfor København.

»Vi er enormt stolte over at kunne byde velkommen til en vaskeægte global superstjerne til sommer. At han vælger Heartland som en af sine meget få festivalkoncerter må siges at være en kæmpe cadeau til vores festival«, lyder det fra festivaldirektør Ulrik Ørum-Petersen i en pressemeddelelse.

Soundvenues anmelder gav den første af Timberlakes to koncerter i Royal Arena tre stjerner og bemærkede blandt andet, at der var en ærgerlig overvægt af numre fra popstjernens nye album, ‘Everything I Thought I Was’.

Heartland 2025 finder sted fra den 12.-14. juni ved Egeskov Slot på Fyn. Forsalget begynder i morgen onsdag kl. 10.00, mens det ordinære billetsalg begynder på fredag kl. 10.00.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af