Charli XCX beskriver Matty Healy som en bror, man nogle gange har lyst til at kvæle

Charli XCX beskriver Matty Healy som en bror, man nogle gange har lyst til at kvæle
Charli XCX og The 1975. (Foto: Dave Benett/Getty Images)

Charli XCX’s remixalbum ‘Brat and it’s completely different but also still brat’ er ude nu.

Det stort anlagte remixalbum har generet en masse buzz op til dets release – blandt andet med annonceringer af hele 18 gæstestjerner, som medvirker på albummet.

En af disse gæstestjerner er det britiske band The 1975, som medvirker på remixet af nummeret ‘I Might Say Something Stupid’.

Samarbejdet har bragt frontsanger Matty Healy og Charli XCX tæt sammen. Faktisk så tæt, at de nærmest er blevet et søskendepar.

Men på den måde, hvor man får lyst til at kvæle sin egen bror, fortæller Charli XCX i en samtale med Apple Music 1’s Zane Lowe:

»Jeg har en evig respekt for ham som sangskriver og som person«, siger den 32-årige sanger om Matty Healy, som hun beskriver »som en bror« for hende nu, og at hun håber, »han ikke har noget imod, at jeg siger det«.

»Men nogle gange har jeg lyst til at kvæle ham«, tilføjer hun grinende.

At The 1975 skulle medvirke på remixalbummet, er måske ikke så overraskende taget i betragtning, at Charli XCX er forlovet med bandets trommeslager George Daniel.

Men selv før det har hun gerne ville have den kontroversielle frontmand Healy med på et album, fortæller hun:

»Selv før jeg var sammen med George – for mange år siden – har jeg altid været en stor fan af The 1975’s arbejde… Jeg nyder virkelig folk, som tager en risiko i forhold til, hvad de udgiver kunstnerisk«.

Foruden Matty Healy of The 1975 medvirker blandt andre Lorde, Robyn, Troye Sivan, Addison Rae og Billie Eilish på remixalbummet af ‘brat’-sensationen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af