Robbie Williams i chok over Liam Paynes død: »Jeg er problemet, hvis jeg ikke gør noget«

Robbie Williams i chok over Liam Paynes død: »Jeg er problemet, hvis jeg ikke gør noget«
Robbie Williams. (Foto: PR)

Liam Paynes pludselige død tidligere på ugen chokerede ‘One Direction’-stjernens familie, venner, kollegaer og fans verden over.

Landsmanden Robbie Williams er også dybt påvirket af sin 19 år yngre popkollegas alt for tidlige død.

»Vi er i gang med at bearbejde et verdensomspændende chok. Jeg befinder mig i depression, og jeg befinder mig i tristhed. En stor del af det er Liam-formet«, udtaler Williams til Deadline.

‘Take That’-stjernen taler også for, at der bør gøres noget ved den måde, samfundet behandler kendte menneske på. Han mener tydeligvis, det har haft noget at gøre med Paynes død.

»Intet virker til at ændre sig, og hvis det ikke er mig, hvem så?«, siger Williams. »Jeg er problemet, hvis jeg ikke gør noget. Vi er alle problemet, hvis ikke vi gør noget«.

Popsangeren Cheryl, der er Liam Paynes ekskæreste og mor til hans 7-årige søn, bad i denne uge på lignende vis omverdenen og medierne om at agere mere respektfuldt i forhold til hans bortgang.

»Jeg beder jer om at overveje, hvilken nytte nogle af disse rapporter tjener, andet end at forårsage yderligere skade på alle efterladte«, skrev hun på Instagram. »Inden I skriver kommentarer eller laver videoer, så spørg jer selv, om I ville have jeres eget barn eller familie til at læse dem«

Liam Payne døde i en alder af blot 31 år, da han faldt ned fra en balkon på tredje sal på et hotel i argentinske Buenos Aires.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af