Soundvenue Filmcast: ‘Orange Is the New Black’ / tv-serier som minoriteternes redningsplanke

Soundvenue Filmcast: ‘Orange Is the New Black’ / tv-serier som minoriteternes redningsplanke
Taraji P. Henson og ‎Terrence Howard i 'Empire'.

Abonnér via iTunes
RSS-feed

I denne udgave af Soundvenue Filmcast diskuterer vært Martin Bunk, filmredaktør Jacob Ludvigsen og anmelder Sofie Lykke Stenstrop tredje sæson af ‘Orange Is the New Black’. Serien er blevet et uventet megahit for Netflix – men kan Taystee, Pensatucky, Red, Nicky og alle de andre holde dampen oppe i 13 nye afsnit, nu hvor Piper og Alex ikke længere er fortællingens motor?

Derefter skal det handle om et potentielt nybrud for racemæssig forskellighed på tv. Igen og igen læser vi historier om en filmbranche domineret af hvide mænd, men nu er tv-serierne måske ved at tage førerhatten på. Nedbryder eller forstærker de nye serier som ‘Empire’ og ‘Jane the Virgin’ fordommene?

Podcast-holdet kommer også omkring den kontroversielle casting af Emma Stone som indfødt hawaiianer i den kommende ‘Aloha’ og Netflix’ seneste satsning på filmområdet med Brad Pitt-filmen ‘War Machine’ – foruden den uforudsigelige hurtigrunde og filmanbefalinger i anledning af valgkampen.

Soundvenue Filmcasts temamusik er som altid komponeret af Jonas Colstrup.

Følg Soundvenue Filmcast på Facebook.

 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af