Soundvenue Filmcast: ‘Krigen’, romcom-genren under opbrud og Idris Elba som James Bond

Kan Tobias Lindholm leve op til 'R' og 'Kapringen', og klarer Amy Schumer springet til spillefilmen?
Soundvenue Filmcast: ‘Krigen’, romcom-genren under opbrud og Idris Elba som James Bond
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Abonnér via iTunes
RSS-feed

I denne udgave af Soundvenue Filmcast diskuterer vært Martin Bunk, filmredaktør Jacob Ludvigsen og anmelder Sofie Lykke Stenstrop den ventede danske film ‘Krigen’, hvor Pilou Asbæks kompagnichef træffer en fatal beslutning i Afghanistan, som får store konsekvenser for såvel civile afghanere som for hans egen familie.

Lindholm har med ‘R’ og ‘Kapringen’ slået fast, at han er et af dansk films mest lysende talenter, men er hans nye film politisk propaganda, og er hans knugende realistiske stil den bedste måde at formidle det betændte stof?

Derefter handler det om en helt anden slagmark: Den store kærlighed. Vi kender alle den romantiske komedies grundopskrift til hudløshed, men er et oprør på vej? Podcasterne har set Amy Schumer og Judd Apatows ‘Trainwreck’ og kigger nærmere på, om romcom-flosklerne omsider er under opbrud.

Som altid når de også omkring hurtigrunden, som for anden gang på alt for kort tid får besøg af Johnny English. Og apropos agenter lægger trioen ud med at runde den seneste tids højrøstede diskussion, om Idris Elba er for street til at spille James Bond.

Soundvenue Filmcasts temamusik er som altid komponeret af Jonas Colstrup.

Følg Soundvenue Filmcast på Facebook.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af