Soundvenue Filmcast: Aziz Ansaris Netflix-serie ’Master of None’ / Moralske gråzoner på CPH:DOX / Hurtig dom over ’Spectre’

Soundvenue Filmcast: Aziz Ansaris Netflix-serie ’Master of None’ / Moralske gråzoner på CPH:DOX / Hurtig dom over ’Spectre’
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Abonnér via iTunes

RSS-feed

I denne udgave af Soundvenue Filmcast er vært Martin Bunk, Soundvenues filmredaktør Jacob Ludvigsen og anmelder Sofie Lykke Stenstrop rygende uenige om Aziz Ansaris nye komedieserie for Netflix, ‘Master of None’.

Er serien – skabt af den populære ’Parks and Recreation’-komiker – ulidelig newyorkernarcissisme præget af dårligt skuespil og halvhjertet dialog? Eller er det en stærkt seværdig, ’Louie-inspireret sag tilsat befriende politisk kant fra en af tv-branchens oversete etniske minoriteter?

Det skal også handle om en af årets helt store filmbegivenheder på dansk grund: Dokumentarfestivalen CPH:DOX.

Flere af årets film udfordrer de moralske grænser, men hvor langt må dokumentarfilmene gå i jagten på den gode historie? Hvornår har vi selv følt os taget ved næsen, og er vi nået til et tidspunkt i dokumentargenrens liv, hvor næsten alt er tilladt?

Podcasterne foreslår også, hvilke film du bør se under årets festival, men allerførst kommer de ikke uden om at fælde en hurtig dom over en film, som rigtigt mange har set i de forgangne dage: James Bond nr. 24, ’Spectre’.

Som altid dyrker de også pinlighederne i hurtigrunden, og så anbefaler de film fra streamingtjenesterne på blot 30 sekunder.

Soundvenue Filmcasts temamusik er som altid komponeret af Jonas Colstrup.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af