Soundvenue Filmcast: Susanne Biers ‘Natportieren’, ‘Silicon Valley’ sæson 3 og nørdernes hævn anno 2016

Soundvenue Filmcast: Susanne Biers ‘Natportieren’, ‘Silicon Valley’ sæson 3 og nørdernes hævn anno 2016
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Abonnér via iTunes

RSS-feed

I denne udgave af Soundvenue Filmcast diskuterer vært Martin Bunk, filmredaktør Jacob Ludvigsen og anmelder Thomas Spejlborg Sejersen to serier, der ikke kunne være mere forskellige.

’The Night Manager’ – eller på dansk: ’Natportieren’ – er noget så usædvanligt som en udenlandsk serie, der har fået den eftertragtede position kl. 20 på DR1 søndag aften. Det er en spionserie efter John Le Carré-forlæg med Tom Hiddleston og Hugh ’Dr. House’ Laurie i hovedrollerne, og så er der da også et markant dansk islæt: Susanne Bier har instrueret alle seks afsnit.

Podbokserne stikker som en bi til Biers tv-debut, for er serien den danske instruktørs comeback efter forbierne ’Serena’ og ’En chance til’, hvordan klarer hun springet fra melodramaet til spionthrilleren, og kører Tom Hiddleston sig i stilling til at blive den nye James Bond?

Derefter går turen til technørdernes mekka i USA, Silicon Valley. Tredje sæson af HBO-serien om de driftige übergeeks fra Pied Piper er på vej med nye vanvittige indfald som eksplicit dyresex og The Conjoining Triangles of Succes. Holder serien niveauet, og hvad er nørdens position i populærkulturen her 32 år efter ’Revenge of the Nerds’?

Soundvenue Filmcast nørder igennem, men allerførst vender trioen det nyligt offentliggjorte Cannes-program, ligesom de kommer omkring den faste hurtigrunde og streaminganbefalinger på 30 sekunder.

Soundvenue Filmcasts temamusik er som altid komponeret af Jonas Colstrup.

Denne udgave af Soundvenue Filmcast er sponsoreret af Arbejdernes Landsbank.

Følg Soundvenue Filmcast på Facebook.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af