Soundvenue Filmcast: ’Preacher’, ’Money Monster’, Zlatan og sportsfilmens store udfordring

Soundvenue Filmcast: ’Preacher’, ’Money Monster’, Zlatan og sportsfilmens store udfordring
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Abonnér via iTunes

RSS-feed

I denne udgave af Soundvenue Filmcast diskuterer vært Martin Bunk, filmredaktør Jacob Ludvigsen og anmelder Thomas Spejlborg Sejersen Jodie Fosters finanskrisethriller ’Money Monster’, hvor Jack O’Connells vrede arbejderdreng tager George Clooneys selvfede tv-vært som gidsel for rullende kameraer.

Det bliver til en besk kritik af de grådige kapitalister, men spørgsmålet er, om Foster & co. går over stregen? Kan ’Money Monster’ overhovedet forsvares moralsk?

Det skal også handle om sportsfilm – på en måde så også sportshaderne forhåbentligt får noget ud af at lytte med. Den nye dokumentarfiom ’Zlatans unge år’ skildrer den svenske fodboldener Zlatan Ibrahimovic’ vej fra Malmøs ghetto til fuldfed verdensberømmelse. Men siger den også noget om det skandinaviske velfærdssystems forhold til enere, der stikker ud og går mod konventionerne? Og hvad skal der til for, at en film om sportens store personligheder bliver relevant for andre end sportstosserne?

Vi dykker ned i genren, men allerførst skal det handle om den nye, længe ventede serie ’Preacher’. Den bygger på en anerkendt tegneserie, har Seth Rogen og Evan Goldberg (’Pineapple Express’, ’This Is the End’) som bagmænd og er både mystisk, overnaturlig og ekstremt voldelig. Som altid kommer trioen også omkring hurtigrunden og streaminganbefalinger på 30 sekunder.

Soundvenue Filmcasts temamusik er som altid komponeret af Jonas Colstrup.

Denne udgave af Soundvenue Filmcast er sponsoreret af Arbejdernes Landsbank.

Følg Soundvenue Filmcast på Facebook.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af