Soundvenue Filmcast: Sarah Jessica Parker i ’Divorce’, Woodylogi, ’Skam’ og ’Amanda Knox’

Soundvenue Filmcast: Sarah Jessica Parker i ’Divorce’, Woodylogi, ’Skam’ og ’Amanda Knox’
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Abonnér via iTunes

RSS-feed

Vært Martin Bunk, filmredaktør Jacob Ludvigsen og anmelder Lise Ulrich forlyster sig med familielivets utålelige tunghed i den nye udgave af Soundvenue Filmcast.

Først skal det nemlig handle om den nye serie ’Divorce’, der er ’Sex and the City’-alumne Sarah Jessica Parkers tilbagevenden til HBO efter 12 år.

I serien spiller hun en midaldrende kvinde, der står over for en skilsmisse, og vi er således langt fra Cosmopolitans og Manolo Blahnik-sko i New York. Hvordan fungerer Sarah Jessica Parker i mere jordnære gevandter, og hvad siger forskellen mellem ’Divorce’ og ’Sex and the City’ om udviklingen i tv-serie-landskabet?

Derefter ser trioen gode gamle Woody Allen efter i sømmene. Han er både aktuel med en ny film, ’Café Society’, og sin første tv-serie, Amazons ’Crisis in Six Scenes’, der har fået en hård modtagelse. Hvem er Woody Allen i karrierens efterår, og har han stadig noget at sige?

Soundvenue Filmcast tilbyder et grundigt stykke Woodylogi, men kommer også omkring den nye sæson ’Skam’ og Netflix-dokumentaren ’Amanda Knox’, som i den grad deler vandene i podboksen.

Vanen tro tester de også reaktionsevnen i hurtigrunden og anbefaler streamingguld på 30 sekunder.

Soundvenue Filmcasts temamusik er som altid komponeret af Jonas Colstrup.

Denne udgave af Soundvenue Filmcast er sponsoreret af Arbejdernenes Landsbank.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af