Standard #02: Afrobeat-bølgen og Hennedub – Danmarks pt. største hiphop-producer

Standard #02: Afrobeat-bølgen og Hennedub – Danmarks pt. største hiphop-producer
Hennedub.
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Abonnér via iTunes

RSS-feed

Han har produceret samtlige af Gilli og Kesis singler i 2017, men fik allerede i 2011 sit gennembrud som manden bag beatet på Kidds udødelige ’Uhh det er så svært at være så god’. Dengang var han bare 16 år gammel.

I andet afsnit af Standard, Soundvenues hiphop-podcast, har værterne Kristian Karl og Mads Viktor besøg af Hennedub, der uden den store skælven i stemmen kan kategoriseres som den største producer i dansk hiphop lige nu.

Hvordan er det at være i studiet med Gilli? Hvilken rapper var Hennedub klædt ud som til sidste skoledag? Og hvilken rolle har han spillet i den varmblodede bølge af inspiration hentet fra afrobeat og fransk rap, som har skyllet ind over og domineret den danske hiphop de seneste par år?

Alt det får du svaret på i Standard – plus tanker om DJ Khaleds mystiske succes, Fenar Ahmads nye ’Valhalla’-film og spekulation om, hvem der mon er Danmarks rigeste rapper.

Sidst, men ikke mindst, er der eksklusiv premiere på tracket ’Lav lav’, der er med Kesi feat. Branco, Benny Jamz & Stepz – selvfølgelig produceret af Hennedub.

Standard udkommer hver 14. dag og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet – også inden for mode, tv, film og alt hvad der sker på internettet.

Abonnér på Standard via iTunes HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af