Soundvenue Filmcast: Det store ’Blade Runner 2049’-show

Soundvenue Filmcast: Det store ’Blade Runner 2049’-show

Uanset om man er filmbuff med hang til øredøvende blockbusters eller cineast med forkærlighed for stor auteurkunst, er ’Blade Runner 2049’ en af årets mest ventede film.

Og selv hvis man skulle have haft skeptiske miner, da fortsættelsen til en af tidernes mest elskede sci-fi-milepæle blev annonceret, fik de fleste nok skruet forventningerne i vejret, efter den særdeles anerkendte canadier Denis Villeneuve blev annonceret som instruktør frem for originalens Ridley Scott – og da i hvert fald efter de amerikanske anmeldelser kom helt eksalterede ud af biograferne for et par uger siden.

I den nye Soundvenue Filmcast har vært Martin Bunk, filmredaktør Jacob Ludvigsen og ’Blade Runner’-anmelder og overfan Christian Jess Mark nærmest ryddet bordet for at koncentrere sig om den nye ’Blade Runner’ fra ende til anden. De starter helt spoilerfrit med at diskutere, hvad de synes om filmen – for derefter at kaste alle forsigtigheder over bord og diskutere alt fra twists til slutning. Bare rolig, de advarer grundigt inden.

Som altid åbner de dog i afdelingen for det bedste og værste, de har set siden sidst, og alt fra ’Vinterbrødre’ og DR3’s ’Krisministeren’ til et kæmpemæssigt, hypet amerikansk dokumentarprojekt om Vietnam-krigen kommer i spil.

Soundvenue Filmcasts temamusik er som sædvanligt komponeret af Jonas Colstrup.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af