Standard #10: Brockhampton – hiphop-boybandet alle taler om

Standard #10: Brockhampton – hiphop-boybandet alle taler om
Brockhampton. (Foto: Ashlan Grey.)
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Abonnér via iTunes

RSS-feed

»I bliver simpelthen nødt til at snakke om Brockhampton!«

De seneste måneder er vores indbakke flydt over af lyttere, der efterspørger, at Standard dækker det mest omtalte og hypede hiphop-crew siden Odd Future.

Og hvem er vi at sige vores lyttere imod? Vi præsenterer hermed: Brockhampton Special!

I det nye afsnit af Standard, Soundvenues hiphop-podcast, får værterne Kristian Karl og Mads Viktor besøg af Soundvenue-skribent og Brockhampton-ekspert Denis Kostic, der blandt andet har skrevet en omfattende artikel her på sitet om fænomenet.

Hvordan revolutionerer Brockhampton crew-konceptet i hiphop? Hvad betyder det, at de har mødt hinanden på et internetforum? Og kan de – hvis frontmand Kevin Abstract rapper åbent om homoseksualitet – rykke ved nogle af hiphoppens mere arkaiske fordomme?

Bliv klogere på det hele i denne tiende udgave af Standard, hvor du desuden også kan høre en Standard Xclusive med Bobby Shams – rapperen, der tidligere var kendt som Babak Vakili og nu laver lyrisk kompleks og fortællende gaderap a la tidlig Ukendt Kunstner.

Sidst, men så afgjort ikke mindst: Vi annoncerer det første Standard Live nogensinde! Kom og se Standard-værterne Kristian Karl og Mads Viktor samt en endnu ikke annonceret gæst til Podcast Festival i Skuespilhuset den 19. november. Læs mere på Facebook HER.

Standard udkommer hver 14. dag og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet – også inden for mode, tv, film og alt hvad der sker på internettet.

Abonnér på Standard via iTunes HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af