Sommer-special i Standard #30: Sommerens største sang, album og fuck-up

Sommer-special i Standard #30: Sommerens største sang, album og fuck-up
Travis Scott. (Foto: Dave Kotinsky/Getty Images)
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Du kan lytte til og abonnere på Standard via Spotify og iTunes samt gennem gængse podcast-apps som Stitcher og Pocket Casts eller podcast-app’en på din iPhone eller Android-telefon.

Det har været en brændvarm sommer. Faktisk har den været så varm, at Standard ikke har lavet en eneste podcast, men er blevet på stranden hele juli måned!

Men nu er vi tilbage.

Hvem lavede årets sommersang, hvem lavede det varmeste album og (*trommehvirvel*) hvem stod for sommerens største fuck-up?

De spørgsmål diskuterer værterne Kristian Karl og Mads Viktor i det nye afsnit af Standard, hvor de også spiller nogle af de sange, der har domineret deres (og måske jeres) sommer 2018.

Og ja: Vi kommer også til at snakke om For Evig Hip Hops spektakulære kollaps, og hvorfor det åbenbart er umuligt at lave en hiphopfestival i Danmark.

Standard udkommer hver 14. dag og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet.

Dette afsnit af Standard er bragt i samarbejde med vores sponsor Spotify.

Abonnér på Standard via iTunes HER og via Spotify HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af