Lyt til SOUNDVENUE STREAMER: Alt om ’Game of Thrones’-premieren + racedrama med slam poetry

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Du kan lytte til og abonnere på SOUNDVENUE STREAMER via Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app

’Game of Thrones’ sæson 8 har smidt sin første episode på HBO Nordic, så selvfølgelig står denne udgave af SOUNDVENUE STREAMER i vinteren og dragernes tegn – med fornemt gæstebesøg af Soundvenues faste ’Game of Thrones’-anmelder, Rasmus Friis.

Rasmus og Jacob går spoiler-amok på episode et, mens Lise må vente på sidelinjen som en af de eneste seriefans med en puls, der aldrig har set ’Game of Thrones’!

Er du også en GOT-outsider – eller har du bare ikke set første afsnit af sæson 8 endnu – kan du springe frem til 16.43 i udsendelsen, hvor det i stedet skal handle om et sprælsk og eksperimenterende racedrama i Sundance-filmen ’Blindspotting’.

Lise kalder indiehittet for »en af de bedste film, jeg har set i år«, men er Jacob enig? Og er han og Rasmus lige meget oppe og køre over GOT-premieren (og ikke mindst Pilou Asbæks lagenudfoldelser)?

Lyt med, når podcasterne debatterer ugens to mest interessante streamingtitler i SOUNDVENUE STREAMER, der hver uge og på blot en halv time leverer skarp inspiration til hjemmebiografens film og serier i en tid, hvor det bliver sværere og sværere at finde frem til guldet.

Følg SOUNDVENUE STREAMER på Facebook HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af