Lyt til SOUNDVENUE STREAMER: Skarp Netflix-satiriker giver dig spandevis af saftig blæreviden

Lyt til SOUNDVENUE STREAMER: Skarp Netflix-satiriker giver dig spandevis af saftig blæreviden
'Hasan Minhaj: Patriot Act' på Netflix.
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Du kan lytte til og abonnere på SOUNDVENUE STREAMER via Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app

Har vi brug for flere serie-vampyrer på skærmen? Kan Netflix gå Late Night-værterne Jon Stewart og John Oliver i bedene? Og er Lise og Jacob lige begejstrede for udsigten til ‘Doggystyle 2’ på DR?

I fjerde afsnit af SOUNDVENUE STREAMER sætter vores podcastduo hugtænderne i ’What We Do in the Shadows’HBO Nordic, seriefilmatiseringen af instruktør Taika Waititis kult-mockumentary, der blandt blodsprøjt og slapstick introducerer et uforglemmeligt udyr i kontorklæder. Og herefter skal det handle om anderledes virkelige, hårdtslående fakta i ’Hasan Minhaj: Patriot Act’, hvis aktuelle nyhedsspidning har skabt ramaskrig i Saudi-Arabien.

Lyt med, når Jacob og Lise debatterer ugens to mest interessante streamingtitler i SOUNDVENUE STREAMER, der hver uge og på blot en halv time leverer skarp inspiration til hjemmebiografens film og serier i en tid, hvor det bliver sværere og sværere at finde frem til guldet.

Følg SOUNDVENUE STREAMER på Facebook HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af