Lyt til SOUNDVENUE STREAMER: Er Zac Efron for lækker til at spille seriemorderen Ted Bundy?

Lyt til SOUNDVENUE STREAMER: Er Zac Efron for lækker til at spille seriemorderen Ted Bundy?
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Du kan lytte til og abonnere på SOUNDVENUE STREAMER via Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app

Kan teenidolet Zac Efron overbevise som seriemorderen Ted Bundy? Og er det usmageligt at flashe bar røv i en film om historiens nok mest koldblodige lady killer?

I ugens SOUNDVENUE STREAMER diskuterer Jacob og Lise filmen ’Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile’ på Netflix, der deler vandene i forsøget på at vise os, hvorfor kvinder på stribe faldt for Bundys charme. Morderen fascinerer – men måske er vores kærlighed til true crime-bølgen kammet over?

Hernæst bevæger podcasterne sig fra virkelige seriemord til en anderledes morsom lejemorder i en af Jacobs favoritserier, nemlig ’Saturday Night Live’-komikeren Bill Haders ’Barry’, hvis anden sæson ræser afsted på HBO Nordic. Og som senest har givet os et actionafsnit vildere end Winterfell (jep!).

Allerførst vendes dog selvfølgelig ugens ’Game of Thrones’-afsnit, der meget overraskende outede Daenerys som en ægte Starbucks-junkie. Galt eller genialt? Lise hælder til sidstnævnte.

Lyt med i ugens udgave af SOUNDVENUE STREAMER, der dykker ned i de to mest interessante titler på streamingtjenesterne lige nu – på bare en halv time.

SOUNDVENUE STREAMER udkommer ugentligt. Du kan lytte og abonnere via Spotify, iTunes eller din foretrukne podcast-app.

Følg SOUNDVENUE STREAMER på Facebook HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af