SOUNDVENUE STREAMER sommerspecial: Seks oversete filmperler til din ferie

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Du kan lytte til og abonnere på SOUNDVENUE STREAMER via via Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.

Rettelse til ugens podcast: I anbefalingen af HBO-filmen ‘Recount’ nævner jeg, Lise, fejlagtigt at Laura Dern spiller Sarah Palin. Hun spiller Floridas Secretary of State, Katherine Harris, og vandt en Golden Globe for portrættet. Jeg beklager fejlen, der kun kan tilskrives glemsom sommerhjerne. /Lise

Du har aftenen fri, trænger til at slappe af og helst med en god film. Men hvor skal du begynde at lede i streamingdybet?

I denne sommersærudgave af SOUNDVENUE STREAMER guider Jacob og Lise hver især til tre filmperler, du kan streame lige nu – og på nær en enkelt, ægte popcorns-blockbuster er det alle titler, der af uransagelige årsager er fløjet under radaren herhjemme, fra en politisk ensemblefilm til en lesbisk romance helt i ’Love Actually’s ånd.

Hvem af de to værter har aldrig set ’Spider-Man: Homecoming’? Og hvilket familiedrama om en ung knægt med stofmisbrug slår ’A Beautiful Boy’ med flere længder? Lyt med og få svarene når værterne giver dig seks skarpe filmtips – på bare 25 minutter.

SOUNDVENUE STREAMER udkommer ugentligt. Du kan lytte og abonnere via Spotify og iTunes, eller din foretrukne podcast-app.

Følg SOUNDVENUE STREAMER på Facebook HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af