Er Kanye West genfødt af Gud eller bare forfærdeligt frelst? Soundvenues hiphop-podcast snakker ’Jesus Is King’

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Du kan lytte til og abonnere på Standard via Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.

Så kom det: Kanye Wests store gospelalbum!

Efter flere udskydelser har Chicago-rapperen nu udgivet ‘Jesus Is King’, der er en slags fuldendelse af de Sunday Service-gudstjenester han har holdt hele året. Rapperens niende album trækker nemlig på gospel-elementer, har ingen bandeord og fokuserer på Gud, Jesus og frelsen.

Kan det her virkelig fungere – et værk der forener gospel, kristendom og hiphop? Er ‘Jesus Is King’ måske endda albummet, der frelser Kanye West som menneske og kunstner, efter at mange har afskrevet ham i kølvandet på Trump-støtte og svingende succes på musikfronten? Eller er det nu, det hele for alvor ramler for en af vor tids mest prægende musikere?

De spørgsmål diskuterer vært Kristian Karl med Christian Wolkoff, der er musikredaktør hos Soundvenue, i det nye afsnit af Standard – Soundvenues hiphop-podcast.

Derudover: Shybxi fortjener at blive en stjerne, Riff Raff er et lyrisk geni – og snart kommer der Standard-afsnit om årtiets vigtigste momenter (inklusive spændende gæster).

Standard udkommer en gang om ugen og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet.

Dette afsnit af Standard er bragt i samarbejde med Moodagent.

Abonnér på Standard via iTunes HER og via Spotify HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af