Lyt til SOUNDVENUE STREAMER: Timothée Chalamet i ’The King’ og fantasy-serien ’His Dark Materials’

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Du kan lytte til og abonnere på SOUNDVENUE STREAMER via Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app

Løven er tilbage i hulen – aka. filmredaktør Jacob Ludvigsen, der efter et par ugers barselsfravær har haft god tid til at gruble over, hvilket dyr hans sjæl mon ville være, hvis han medvirkede i fantasy-serien ’His Dark Materials’. Og medvært og filmskribent Lise Ulrich smider selvfølgelig også sit eget bud i hatten.

Denne uge i Soundvenues streaming-podcast skal det nemlig handle om den længe ventede seriefilmatisering af Phillip Pullmans populære bogserie, der forsøger at udfylde fantasy-tomrummet for både ’Game of Thrones’ og ’Harry Potter’-fans.

Lykkes ’His Dark Materials’ med Dafne Keen og James McAvoy på HBO Nordic, hvor filmversionen ’Det gyldne kompas’ med Nicole Kidman fejlede fælt tilbage i 2007? Værterne diskuterer (og ikke blot om magiske dyr).

Fra et fortryllet Oxford går turen videre til slagmarken i Frankrig, hvor ’Call Me By Your Name’-stjernen Timothée Chalamet tørner sammen med Robert Pattinson i den stort anlagte Netflix-film ’The King’. Chalamet er kong Henry V og Pattinton en fransk kronprins, mens den anerkendte australske instruktør David Michôd (’Animal Kingdom’) svinger taktstokken.

Men noget er grueligt galt. Og alt, alt for langt.

Lyt med, når SOUNDVENUE STREAMER dissekerer ugens to mest interessante streaming-titler – og i anledning af Soundvenues aktuelle #MeToo-tema diskuterer, hvordan serieland har behandlet #MeToo her to år efter Harvey Weinsteins fald.

SOUNDVENUE STREAMER udkommer ugentligt.

Læs også: To år efter #MeToo har Hollywood favnet de vrede kvinder – men den endelige test lurer forude

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af