Soundvenues hiphop-podcast: Hvad siger 2010’ernes største raphits om hiphoppens fremtid?

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Du kan lytte til og abonnere på Standard via Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.

Det var ikke så overraskende, at der var mange hiphopsange med, da Spotify forleden udgav en playlist med 2010’ernes 50 største hits. Men det var interessant at se, hvor skævt sammensat blandingen af rappere på listen var. Hvide mainstreamstjerner som Eminem og Macklemore stod side om side med unge, innovative artister som XXXTentacion og Lil Nas X.

Så hvad siger udvalget over årtiets største sange om hiphoppens udvikling? Hvilken slags rapper kan blive stor i streamingtjenesternes tidsalder? Og kan den her liste sige noget om hvor genren er på vej hen i fremtiden?

De spørgsmål diskuterer vært Kristian Karl med denne uges gæst Christian Wolkoff, der er musikredaktør hos Soundvenue, i det nye afsnit af Standard – Soundvenues hiphop-podcast.

Derudover: Vi vender blikket mod Danmark, og ser på hvilke artister, der blev spillet mest i 2019 hertillands – og hvad det siger om den danske hiphopscene.

Standard udkommer en gang om ugen og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet.

Dette afsnit af Standard er bragt i samarbejde med Moodagent.

Abonnér på Standard via iTunes HER og via Spotify HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af