Lyt til Soundvenue Streamer: Er Timothée Chalamet og Woody Allen et mismatch made in hell?

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Soundvenue Streamer udkommer ugentligt. Du kan lytte til og abonnere via  Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.

Coronakarantænen fortsætter, også for Soundvenue Streamer, hvis to værter Jacob og Lise således atter diskuterer fra hver deres landsdel (og med tæpper over hovedet for minimalt forbedret lydkvalitet, naturligvis).

Distancen forhindrer dog ikke streamingduoen i at sende både skarp kritik og ros efter ugens to titler, der på den ene side dyrker den nostalgiske eskapismehygge og på den anden går lige i flæsket på menneskedyrets grimmeste ’mig først’-mentalitet.

Først skal det således handle om den spanske Netflix-gyser ’The Platform’, hvori fangerne i et skyskraberhøjt fængsel kæmper en dødelig kamp for at få mad: Dem, der befinder sig øverst, spiser først og bedst, mens dem, der delegeres til de nederste etager, må ty til grusomheder for at overleve (tankevækkende i en toiletpapirshamstringstid).

Hernæst skifter podcasten radikalt genre, og ser nærmere på en aldrende mester versus ungdommen i skandaleombruste Woody Allens ’A Rainy Day In New York’ med Timothée Chalamet og Elle Fanning.

Filmens premiere blev i sin tid aflyst af Amazon, da gamle misbrugsanklager mod Allen blev MeToo-reaktualiseret, og Chalamet m.fl. tog afstand fra instruktøren. Nu er værket imidlertid at finde på Blockbuster, så hvad mener Allen-superfan Lise om det endelige resultat? Og ikke mindst om Chalamets præstation?

Lyt med i ugens udgave af Soundvenue Streamer, der også vender Netflix-superhittet ’Tiger King’…!

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af