Lyt til Soundvenue Streamer: ’The Plot Against America’ + Trumps hadefilm ’The Hunt’

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Soundvenue Streamer udkommer ugentligt. Du kan lytte til og abonnere via  Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.

Når Donald Trump farer til Twitter-tasterne for at fordømme en film for at være kaos-opildnende liberalsk propaganda – og selvsamme er skrevet af selveste Damon Lindelof – ja så skal den film selvfølgelig ses.

Derfor kaster podcastværterne Jacob og Lise sig i denne uge over den gakkede actionsatire ’The Hunt’, hvori nok så politisk korrekte liberale slagter »deplorables« for skægs skyld – indtil de altså selv får ørene i maskinen af en sydstatsantiheltinde af den hårdkogte, Clint Eastwood’ske republikanermuld…

Betty Gilpin fra Netflix-serien ’Glow’ har hovedrollen, og en vaskeægte dobbelt Oscar-vinder titter frem i et af plottets mange twists. Men er hypen om ’The Hunt’ en storm i et glas vand, eller er filmen skarp popcornsunderholdning?

Værterne diskuterer, og går derefter rask videre i det politisk-ladede program til en af årets helt store serier fra ingen ringere end ’The Wire’-skaberen David Simon.

’The Plot Against America’ er baseret på Philip Roths bestseller, og skildrer en alternativ amerikansk virkelighed i 1940’erne, hvor nazisympatisøren og flyhelten Charles Lindbergh vælges til præsident i stedet for Franklin D. Roosewelt. Det får antisemitismen til at blomstre, og serien drager ikke så få paralleller det mordene USA’s politiske højredrejninger.

Men spørgsmålet er, om den også lever op til Simon-fanboy Jacobs høje forventninger?

Få svaret i Soundvenue Streamer, der hver uge dissekerer de mest interessante titler i streamingdybet lige nu.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af