Lyt til Soundvenue Streamer: Hvordan streamer man sig igennem krisen?

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

OBS: Vi beklager lydkvaliteten i ugens podcast, der blev optaget under ekstraordinære forhold.

Efter en uges sygdomspause er filmredaktør Jacob Ludvigsen og filmskribent Lise Ulrich tilbage ved mikrofonerne for at give dig ugens streaming-anbefalinger – men selvfølgelig er intet som før.

De to værter optager således med hver deres tæppe over hovedet (!) og 60 km imellem sig, når de først tager bestik af coronakrisens aktuelle påvirkning af streaming-land (hvad med ‘Venner’-genforeningen?), og dernæst dykker ned en række af de virusfilm, der tidligere har tegnet vores fiktive billeder af pandemier.

Særligt én ikonisk scene fra 90’er-hittet ‘Outbreak’ står fortsat uhyggeligt knivskarpt og relevant, men hvad med resten af filmen med Dustin Hoffman og Kevin Spacey på rollelisten?

Er Steven Soderberghs absurd stjernespækkede ‘Contagion’ den mest spot-on »corona-film«? Eller kan vi rent faktisk tage mere med fra den dystopiske nyklassiker ‘Children of Men’ (for øvrigt en af Jacobs yndlingsfilm)?

Få svarene i Soundvenue Streamer, der denne gang også giver dig de bedste tips til dokumentarfilmfestivalen CPH:DOX‘ stærke onlineprogram.

Her kan du streame virusfilmene:

‘Contagion’: Blockbuster
‘Outbreak’: Blockbuster, iTunes
‘Children of Men’: Viaplay, iTunes
’28 Days Later’: Blockbuster, iTunes

Soundvenue Streamer udkommer ugentligt. Du kan lytte til og abonnere via  Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af