Uimodståelige Marilyn Monroe og psykopaten i natten: Podcasten Soundvenue Streamer anbefaler klassikere, der holder

Soundvenue Streamer udkommer ugentligt. Du kan lytte til og abonnere via  Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.

Streamingtjenesterne gør det ikke altid nemt at finde frem til filmguldet før ’Taxi Driver’ og ’Godfather’ – og det er faktisk en skandale, for der er adskillige klassikere fra »det gamle Hollywood«, der stadig holder i dag.

I denne uges sommerspecial har filmredaktør Jacob Ludvigsen og filmskribent Lise Ulrich således hver især valgt en af deres favoritklassikere (spøjst nok begge fra 1955), som den anden ikke har set.

Det betyder, at Lise har fået Jacob til at se Marilyn Monroe-komedien ’The Seven Year Itch’ (den, med den hvide kjole!), mens Jacob har givet Lise hjemmearbejde i form af gyseren ’The Night of the Hunter’, der er ovenud creepy selv set med morderne seerbriller. Og det kommer der en ivrig nostalgidebat ud af, der vender både kvindesyn, sexkomik og overraskende horror-gimmicks.

Dyk med ned i kaninhullet, når værterne anbefaler vintage-popcornsunderholdning til din feriestreaming.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af