Lyt til Soundvenue Streamer: Robert Pattinson og Jude Law er en djævelsk streaming-cocktail

Lyt til Soundvenue Streamer: Robert Pattinson og Jude Law er en djævelsk streaming-cocktail

Soundvenue Streamer udkommer ugentligt. Du kan lytte til og abonnere via  Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.

Robert Pattinson som langfingret præst i 60’ernes Midtvesten. Jude Law som en moderne mand, der pludselig befinder sig midt i overtroiske midsommerritualer på en afsidesliggende engelsk ø. Ultravold, mystik og kætteriske gerninger begået af en række af Hollywoods største stjerner.

Hvad er op og ned i ugens to titler, Netflix-filmen ’The Devil All the Time’ og HBO-serien ’The Third Day’?

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Filmredaktør Jacob Ludvigsen er tilbage fra barsel, og forsøger sammen med medvært og filmskribent Lise Ulrich at udlede mening fra fortællingerne om giftig religion og samfundsmoralen i opløsning. Er der mere gods i Jude Laws ø-eventyr end Pattisons skurkagtigheder? Ved nogen af værterne overhovedet, hvad ’The Devil All the Time’ egentlig handler om? Og hvad er det for en vild tv-gimmick, ’The Third Day’ introducerer efter tre afsnit…?

Lyt med og få svaret!

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af