Lyt til Soundvenue Streamer: ’Fargo’ er tilbage + DR-serien ’Ulven kommer’

Lyt til Soundvenue Streamer: ’Fargo’ er tilbage + DR-serien ’Ulven kommer’
FARGO -- Pictured: Chris Rock as Loy Cannon. CR: Matthias Clamer/FX

’Fargo’, en af tidens bedste serier (hvis du spørger podcastvært Lise) er endelig tilbage med fjerde sæson. Men kan den nye hovedrolle Chris Rock nu også imødekomme de høje forventninger, eller er ’Fargo’ kørt fast i sneen?

Soundvenues filmredaktør Jacob Ludvigsen og filmskribent Lise Ulrich diskuterer – og afslører en mulig plotforbindelse mellem den aktuelle sæson og den mesterlige sæson 2.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Fra det vindblæste, korruptionshærgede amerikanske Midtvesten anno 1950 går turen til det moderne Danmark i DR-serien ’Ulven kommer’, hvor Bjarne Henriksens socialmedarbejder Lars mistænker, at skolepigen Holly (Flora Ofelia Hofman Lindahl fra ’Landet af glas’) bliver udsat for grov vold i hjemmet.

Lars anbefaler, at Holly og lillebroren akutfjernes fra forældrene, men taler Holly sandt?

Med ’Ulven kommer’ er DR kommet tematisk ned på jorden efter svulstige titler som ’Når støvet har lagt sig’ og ’Fred til lands’, men er kvaliteten samtidig gået op, eller sidder public service-højborgen fortsat fast i selvhøjtideligheden? Særligt én af podcastværterne er overrasket.

Lyt med, når Jacob og Lise vender ugens to mest interessante streamingtitler.

Soundvenue Streamer udkommer ugentligt.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af