Lyt til Soundvenue Streamer: Chadwick Bosemans store Oscar-chance + ’The Prom’ på Netflix

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

OBS: Tekniske problemer under hjemmeoptagelserne af udsendelsen (hej igen, isolation!) har desværre påvirket lydkvaliteten enkelte steder. Vi beklager, og har fikset fejlen til næste uges program.

Hollywood mistede en højt skattet sjæl i 2020, da Chadwick Boseman gik bort i en alder af bare 43 år. Og derfor er det med en vis tung melankoli, at man ser ’Black Panther’-stjernens sidste film, Netflix-dramaet ’Ma Rainey’s Black Bottom’ om blues og racisme i 20’ernes USA.

Bosemans præstation har allerede genereret seriøs Oscar-hype i det amerikanske, men hvad mener vores podcastværter, filmredaktør Jacob Ludvigsen og filmskribent Lise Ulrich om filmen, der også har Oscar-vinder Viola Davis i en hovedrolle?  

Duoen diskuterer, og springer så videre til en anden Netflix-film, der ligeledes har musik på dagsordenen. Om end i en HELT anden genre:

Film- og seriekongen af glamour og kitch, Ryan Murphy (’Glee’, ’Pose’, ’Ratched’, ’American Horror Story’ m.fl.) står nemlig bag filmatiseringen af Broadway-musicalen ’The Prom’, der har Meryl Streep og Nicole Kidman i front.

Historien følger en flok navlepillende »Broadway liberals«, der tager aktivistisk affære, da de hører om en lesbisk teenager fra midtvesten, der ikke må tage til prom med sin kæreste.

Det regner med glitter og gode intentioner, og en af podcastværterne anbefaler, at man drikker en flaske champagne forinden, for at få den fulde oplevelse. Den anden havde slet og ret svært ved at se filmen til ende…

Hør hvorfor, og få også seneste nyt om reaktionerne på Warner Bros. chokbeslutning om at sende samtlige 2021-biograffilm direkte på streaming.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af