Lyt til Soundvenue Streamer: Man sidder rystet tilbage efter franske ‘Oussekine’ på Disney+

Lyt til Soundvenue Streamer: Man sidder rystet tilbage efter franske ‘Oussekine’ på Disney+

Soundvenue Streamer udkommer ugentligt. Du kan lytte til og abonnere via  Spotify og Apple eller din foretrukne podcast-app.

Ville du melde dig til en live-udgave af ’Squid Games’ på Netflix?

Det spørgsmål lægger filmredaktør Jacob Ludvigsen og filmskribent Lise Ulrich med at stille, men bare rolig – det er ikke seriefænomenet fra sidste år, der er omdrejningspunktet i denne uge, hvor det i stedet handler om Apple TV+-filmen ’Cha Cha Real Smooth’ og den franske Disney+-serie ’Oussekine’.

’Cha Cha Real Smooth’ er skrevet og instrueret af 25-årige Cooper Raiff, som også spiller hovedrollen som Andrew: En empatisk, charmerende dagdriver, som en dag falder for en ung singlemor med en autistisk teenagedatter.

Raiff spillefilmsdebuterede som instruktør som bare 23-årig, og ’Cha Cha Real Smooth’, som er hans anden film, fik glødende anmeldelser på Sundance-filmfestivalen sidste år.

Så er spørgsmålet bare, om de to Streamer-værter nu også er enige i, at den semiselvbiografiske dramedy danser sig lukt i hjertet (sorry).

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Herefter går turen til Paris i 1980’erne i dramaserien ’Oussekine’ på Disney+, der udfolder de virkelige begivenheder omkring politidrabet på en ung, uskyldig studerende: Malik Oussekine.

Malik blev tævet ihjel på vej hjem fra en koncert i 1988, og serien følger hans families kamp for retfærdighed imod et politisk system, der for alt i verden ikke vil give politiet et dårligt ry. Og som er gennemsyret af racisme.

Lyt med, når Jacob og Lise vender denne Disney+’s første franske satsning.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af