Lyt til Soundvenue Streamer: Seriemorderen i ‘Black Bird’ er umulig at tage øjnene fra

Lyt til Soundvenue Streamer: Seriemorderen i ‘Black Bird’ er umulig at tage øjnene fra
'Black Bird'. (Foto: Apple TV+)

Soundvenue Streamer udkommer ugentligt. Du kan lytte til og abonnere via  Spotify og Apple eller din foretrukne podcast-app.

I denne uge har filmredaktør Jacob Ludvigsen og filmskribent Lise Ulrich kun én titel på programmet – men mere kan det også dårligt blive til, når der først skal snakkes både Emmy-nomineringer og hvorfor, Duffer-brødrene er så bange for at slå deres børnskuespillere ihjel (ja, sidstnævnte spørgsmål har genereret en vis kritik på Soundvenues Facebook).

Efter at have vendt de største Emmy-overraskelser aka. de vildeste udelukkelser, kaster Jacob og Lise sig over AppleTV+-serien ’Black Bird’ produceret af Dennis Lehane – forfatteren til ’Shutter Island’, ’Gone Baby Gone’ og ’Mystic River’, og medskaber af HBO’s mesterlige Stephen King-serie ’The Outsider’.

’Black Bird’ er semi-baseret på en virkelig historie, og følger narkosælgeren Jimmy (Taron Egerton), som indgår en aftale med FBI om at slippe for fængsel, hvis han kan sweet talke seriemorderen Larry (Paul Walter Hauser) til at afsløre, hvor han har begravet sine ofre.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Jimmy lader sig indlogere i et af USA’s mest notoriske fængsler, men uret tikker og Larry er noget nær umulig at blive klog på.

Altid gode Greg Kinnear spiller efterforskeren, som forsøger at rejse nok beviser til sikre, at Larry ikke løslades før tid, og serien emmer af klassiske ’True Detective’-vibes.

Så hvorfor var de to podcastværter ikke lige hooked fra start?

Lyt med!

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af