Lyt til Soundvenue Streamer: ‘Under the Banner of Heaven’ er serien, vi alle snakkede om i ferien

Lyt til Soundvenue Streamer: ‘Under the Banner of Heaven’ er serien, vi alle snakkede om i ferien
Andrew Garfield i 'Under the Banner of Heaven'. (Foto: FX)

Soundvenue Streamer udkommer ugentligt. Du kan lytte til og abonnere via  Spotify og Apple eller din foretrukne podcast-app.

…And we’re back!

Efter en lang sommerpause er filmredaktør Jacob Ludvigsen og filmskribent Lise Ulrich tilbage ved mikrofonerne, og selvfølgelig skal der snakkes om serien, (næsten) alle så i ferien:

’Under the Banner of Heaven’ på Disney+, der med Andrew Garfield i spidsen fortæller historien om et virkeligt mord på en mormonkvinde i Utah i 1984.

Serien i syv afsnit er skabt af Dustin Lance (’Milk’) som selv er tidligere mormon, og er baseret på true crime-romanen af samme navn af John Krakauer fra 2003.

Ikke overraskende har ’Under the Banner of Heaven’ fået skarp kritik fra mormonkirken i USA, men dæmoniserer Lance sit tidligere miljø unødvendigt eller er det kirken, der desperat forsøger at udøve damage control?

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Jacob og Lise diskuterer, og vender så snuderne mod HBO Max, hvor et af de mest besynderlige reality-serieeksperimenter har trukket både overskrifter, stor ros og dyb undren.

I ’The Rehersal’ vil komiker Nathan Fielder vil undersøge, om man kan metikuløst øve og planlægge sig igennem livets store udfordringer, men få ting går helt som forventet i serien, der sætter samtlige involverede såvel som seeren selv på en prøve.

På godt og ondt.

Der er stor splittelse i studiet om, hvorvidt ’The Rehersal’ er fascinerende underholdning eller komplet tidspilde, og kun én vært vil hænge på til den store finale.

Hvem mon? Og hvorfor?

Lyt med!

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af