Digi-snacks: Beyoncé danser til alt, længste rejse med hoverboard og feministisk Mad Max

Digi-snacks er din daglige dosis internet. Værsgo'.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

#BeyonceAlwaysOnBeat

Beyoncé er velsagtens mest af alt kendt for sine imponerende dance moves, som hun ikke er sen til at flashe i sine musikvideoer. En vågen Twitter-fan kunne observere, at Bey’s kropslige bevægelser passede til meget andet end hendes egen musik, og hashtagget #BeyonceAlwaysOnBeat var født.

Dernæst strømmede et hav af videoer til nettets videotjenester, der kunne understrege pointen. Som for eksempel videoen herover, hvor Beyoncé demonstrerer sin dans fra ‘Single Ladies’ til Taylor Swifts ‘Shake It Off’. Og der er hundredvis af andre mere eller mindre spot-on videoer, at dykke ned i.

Det er hvad der sker, når internettet har lidt for meget tid.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

275 meter med hoverboard

En anden, der har haft god tid, men har brugt den til noget, der i højere grad vil gå over i historien, er canadiske Catalin Alexandru Duru. Han har konstrueret et hoverboard, som har givet ham verdensrekorden for længste tur på sådan en satan. Han svævede godt 275 meter hen over Lake Ouareau i Quebec.

Selve boardet får nok mere The Green Goblin end Marty McFly til at savle, men den er testet over vand, som Marty også gør i ‘Back To The Future II’. Det er simpelthen fordi, det propelbårne hoverboard kan flyve faretruende højt op.

tumblr_nojg9bXd7Z1uw1s6ho1_1280

Feminist Mad Max-Tumblr

Efter Tumblr-sitet ‘Feminist Ryan Gosling‘ for nogle år siden udnyttede hollywoodstjernens evner som charmetrold/bad-ass til at forklare vigtige feministiske pointer, er der nu kommet en ny Tumblr, der gør akkurat det samme. Eneste forskel er bare, at det er Tom Hardy i skikkelse af Mad Max, der eksemplificerer pointerne.

‘Fury Road’ – den seneste installation i Mad Max-serien – har fået både kritik og ros for subtilt at inddrage feministiske tematikker. Det er netop disse pointer fra filmen, der bliver oversat til at relatere sig til kritiske kønsforskelle.

Læs også: Digi-snacks: Memes går amok i tåkrummende sikkerhedsvideo, dit fjæs i Virtual Reality og nye trommebukser

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af